بازاریابی محتوا

بیل گیتس محتوا پادشاه است؟! سرنوشت پادشاهی تولید محتوا چیست؟

چرا محتوا پادشاه
3.7/5 - (3 امتیاز)

سلام سلام امروز در مورد قلمرو پادشاه محتوا قرار باهم صحبت کنیم. احتمالاً جمله چرا محتوا پادشاه است؟ به گوشتان خورده ، بحثی که این روزها بسیار به چشم می‌خورد و مورد نقد و بررسی بسیاری در این حوزه قرارگرفته است. ما هم به‌نوبه خود تصمیم گرفتیم تا بدون در نظر گرفتن جملات کلیشه‌ای و حاشیه ای چند سر نخ از آینده درخشان تولید محتوا در اختیارتان بگذاریم پس حتماً با ما همراه باشید.

در ابتدا از شما می‌خواهم پاسخ خود را در مورد سؤال‌های زیر برای ما در انتها مقاله‌ی بفرستید تا ما هم با دیدگاه شما عزیزان آشنا بشویم و نکات ارزشمندی را از شما عزیزان هدیه بگیریم.

آیا به نظرتان سال آینده همچنان محتوا پادشاه یا پادشاهی را واگذار کرده؟

پادشاهی و قلمرو محتوا در آینده چه تغییراتی می‌کند؟

ما خودمان را چقدر برای این تغییرات آماده کرده‌ایم ؟

 

آینده درخشان تولید محتوا-min (1)

آینده درخشان محتوا پادشاه

پادشاهی تولید محتوا از نگاه بیل گیتس

موضوعاتی که در این مقاله به آنها می پردازیم.

جرقه این پادشاهی را بیل گیتس برای اولین بار روشن کرد و انقلابی در صنعت محتوا پدید آورد. تقریباً در سال 1998 که هنوز شبکه‌های اجتماعی گسترش پیدا نکرده بودند و مردم فقط مصرف کنند محتوا بودند، ولی امروزه باوجود انواع اقسام شبکه‌های اجتماعی که وارد زندگی ما شده‌اند کاربران زیادی مشغول تولید محتوا هستند و این خودش یکی از سر نخ‌های پادشاه بودن محتواست.

بازار داغ اینترنت و گسترش روزبه‌روز کسب کارهای آنلاین صد در صد به خاطر تولید محتوای بی‌شمار کاربران در سراسر دنیاست. پس پایداری این جهان فقط با تولید محتوا معنا پیدا می‌کند بس؛ مطمئنا این پادشاهی هیچ‌وقت سقوط نخواهد کرد.

تولید محتوا با سرعت نور

همان‌طور که گفتیم با پدید آمدن شبکه‌های اجتماعی دوره پادشاهی تولید محتوا هم شروع شد. شبکه‌های اجتماعی روزبه‌روز در حال پیشرفت هستند و با هر آپدیت کلی امکانات خلاقانه برای تولید محتوای حرفه‌ای در اختیار شما می‌گذارند.

به‌طور مثال همین اپلیکیشن اینستاگرام را ببینید نسبت به سابق چقدر امکانات بی‌نظیر و خلاقانه‌ای به برنامه خودش اضافه کرده است. محبوبیتش نسبت به سابق خیلی بیشتر شده و کاربران خیلی راحت‌تر با خلق محتوا می‌توانند با او ارتباط برقرار کنند.

تولید محتوا پادشاه لایق و آینده درخشانی دارد. این ماجرا کاملاً برد برد ، یک‌طرف داستان مشاغل حرفه‌ای مانند استراتژیست محتوا و نویسنده‌های خلاق به کار مشغول شده‌اند و در طرف دیگر این کاربران هستند که روزبه‌روز دارند از محتواهای باکیفیت و هدفمند بهره‌مند‌ می‌شوند.

 

content-marketing

content-marketing

تولید محتوا پادشاه ، در سئو سایت شما چه تأثیری دارد؟

حتماً می‌دانید که تولید محتوای اصولی و هدفمند چقدر بر روی سئو سایت شما تأثیرگذار است و سوشال سیگنال‌های فوق‌العاده‌ قوی را برای شما به ارمغان می‌آورد. پس حتماً در زمینه تولید محتوا از یک استراتژی قدرتمند بهره‌مند بشوید، چون تولید محتوای آب دوغ خیاری حتماً شما را در شطرنج محتوایی با رقیبتان شکست خواهد داد و پادشاه محتوای رقیب شما را به‌راحتی می‌تواند کیش‌مات نماید.

پس این نکته خیلی مهم است که هم یک استراتژی محتوای خوبی داشته باشید و حتماً دانش این را داشته باشید که چطور بازاریابی محتوای خود را به سمت فروش شگفت‌انگیزی ببرید.

بازاریابی محتوایی خیلی تأثیرگذارتر از تبلیغات پولی و کاربر خیلی بهتر باهاش ارتباط برقرار می‌کند و برای خرید خدمات و محصولات شما سراغ شما می‌آید.

به نظر شما بین بازاریابی محتوایی، تبلیغات کلیکی و بنری کدام‌یک فروش بیشتری به همراه دارد؟؟

حتماً دیدگاه خودتان را برایمان پایین مقاله بفرستید خوشحال می‌شویم نظراتتان را بخوانیم.

حالا بیایید یک مقایسه‌ی کوتاه بین این دو نوع بازاریابی دیجیتال را باهم داشته باشیم :

تبلیغات کلیکی و به اصلاح پولی :

هدف این روش افزایش سطح آگاهی از برند و خدمات و محصولات شماست و شما هستید که به دنبال مشتری می‌روید تا او را برای خرید از شما ترغیب نمایید. اگر تبلیغات شما به‌درستی صورت نگیرد ممکن است پول شما سوخت بشود و مشتری هم سراغ شما نیاید و در برابر تبلیغات شما بگوید که چی؟؟؟؟ حالا چیکار کنم؟!؟!؟

تولید محتوا ارزشمند برای کاربران:

هدف این نوع بازاریابی ارزش نهادن به مخاطب و رفع مشکلات، ابهامات و نیازهای اوست. مطمئن کاربر از اینکه بدون هیچ چشم‌داشتی دارید به او کمک می‌کنید حس خوبی از سمت شما دریافت می‌کند و با توجه به کال تو اکشن‌هایی که در سر راه او قرار داده‌اید، باکمال میل و رغبت به سمت شما اعتماد می‌کند و خریدی با رضایت را انجام می‌دهد.

 

داستان سرایی در تولید محتوا

داستان سرایی در تولید محتوا

 

شهرزاد قصه‌گو در قلمرو پادشاهی محتوا

به نظرتان برای شروع تولید محتوای خوب باید چکار کرد؟

چه محتوایی می‌تواند کاربران هدف را شما درگیر کند؟

طبق تجربیات ما در تولید محتوا داستان‌سرایی نقشه کلیدی را ایفا می‌کند. شما باید مخاطب را به چالش بکشید و مخاطب را متقاعد نمایید تا این چرایی که در ذهنش ایجادشده است را در دل محتوای شما کشف نماید.

نکته بسیار مهمی که در داستان‌سرایی حرف اول را می‌زند درگیر کردن احساسات مخاطب است.

بیایید برایتان مثالی بزنیم، فرض کنید دو سایت فروشگاهی لوازم موبایل رقیب هم هستند.

سایت A با شیوه بازاریابی منطقی و آماری رفتار می‌کند و سعی دارد با آمار ارقام بر روی مشتری خودش تأثیر بگذارد.

در مقابل سایت B با داستان‌سرایی که این موبایل می‌تواند چه تأثیر بزرگی در زندگی او و برند شخصش بگذارد با او هم‌کلام می‌شود و سعی می‌کند با درگیر کردن احساسات او بر روی افزایش کیفیت زندگی و بالا بردن عزت‌نفس او بتواند محصول خودش را به او بفروشد.

به نظرتان کدام‌یک برنده این میدان هستند ؟

این قضیه کاملاً اثبات‌شده است که احساسات بر منطق غالب است. دقیقاً همین کاری که شرکت اپل بر روی معرفی محصولات خودش می‌کند. یک داستان احساسی از تأثیر محصول جدیدش بر روی زندگی شخصی افراد پخش می‌کند و مشتریان او به‌راحتی جذب محصول جدیدش می‌شوند. همه ما شاهد ساعت‌ها در صف بودن مشتریان برای خرید محصول جدید اپل بوده‌ایم. پس این نکته مهم را همیشه در نظر خودتان داشته باشید و آن را در کسب کار خودتان شخصی‌سازی نمایید.

 

5 نکته طلایی برای قدرتمند کردن قلمرو پادشاهی محتوا خود

5 نکته طلایی برای نوشتن تولید محتوای حرفه ای

5 نکته طلایی برای قدرتمند کردن قلمرو پادشاهی محتوا خود

1-خود را جای مخاطب بگذارید

همیشه قبل از نوشتن یک محتوا اول از خود بپرسید که کاربر به دنبال چه چیزی است ؟

چه کلمه کلیدی را سرچ می‌کند و می‌خواهد به چه نتایجی برسد؟

زمانی که خود را دقیقاً جای مخاطب قرار می‌دهید به‌راحتی می‌توانید نیازها و پرسونای او را درک نمایید و با او به یک تعامل دوطرفه برسید. خیلی از افراد همین تکنیک ساده را رعایت نمی‌کنند و شما تنها با رعایت این تکنیک می‌توانید به‌راحتی از رقبای خود پیشی بگیرید.

2-سؤالات اصلی کاربر را به بهترین شیوه ممکن پاسخ دهید

در این مرحله باید پاسخی جامع و معتبر به سؤالات اولیه مخاطب بدهید تا بتوانید اعتماد او را نسبت به خودتان جلب نمایید.

3-به پاسخ سؤالات فرعی  و احتمالی کاربر هم در همان محتوا بپردازید

هرگز اجازه ندهید که کاربر برای رسیدن به دیگر سؤالات مرتبط و احتمالیش از سایت شما خارج بشود و دوباره در گوگل به جستجو پاسخ‌های خودش بگردد. با استفاده از لینک‌های داخلی محتواهای خود و یا رسانه‌های مرتبط او را به هدف بعدیش راهنمایی نمایید.

4- از چرایی ؟ چگونگی ؟ چیستی ؟ استفاده نمایید

این نکته را همیشه در ذهن خود داشته باشید که هدف شما از تولید این محتوا فقط و فقط رفع نیاز مخاطب هست و بس، با تولید محتوای باکیفیت این هدف را به او اثبات نمایید.

5-عناصر درگیر کردن احساسات مخاطب را فراموش نکنید

همان‌طور که گفتم اگر بتوانید احساسات مخاطب را درگیر نمایید، شما برگ برنده را برده‌اید. با این کار به او انگیزه می‌دهید تا پا به‌پای شما همراه بشود و یک رابطه عمیق بر پایه اعتماد و احساسات خالص شکل بگیرد

خب رسید پایان این دفتر حکایت همچنان باقیسیت…

 

چه نکاتی در مورد کنترل پنل هاستینگ باید دانست؟ + ویدئو

 

سخن آخر یک پادشاه به صاحبین کسب کار

ممنون از اینکه ما را تا این لحظه همراهی کردید. الان دیگر با مفهوم چگونگی محتوا پادشاه است و چطور قلمرو پادشاهی خود را برپا کنید، آشنایی کامل پیداکرده‌اید.

سخن آخر با مدیران عزیز، اگر خودتان شخصاً تولید محتوا نمی‌کنید و به شخص دیگری می‌سپارید حتماً از تخصص او مطمئن بشوید. درسته تولید محتوا کار ساده‌ای به نظر می‌رسد اما ریزه‌کاری و تکنیک زیاد دارد و اگر آن‌ها را رعایت نکنید به‌جای پادشاهی رتبه سرباز صفر را از آن خود می‌کنید.

سیاست‌های کاری خود را کاملاً برای او شرح دهید و او را با چشم‌انداز و اهدافی که برای خود در نظر گرفته‌اید آشنا کنید تا با دیدگاه بهتر بتواند قلمرو پادشاهی شمارا بنا کند.

اگر نویسنده‌ای حرفه‌ای دور برتان نیست می‌توانید از شرکت‌های فعال در این حوزه نهایت استفاده را ببرید. تیم حرفه‌ای اورامان وب هم می‌توانید بهترین خدمات تولید محتوا را در اختیار شما بگذارد.

 

سؤال آخری که میخوام بپرسم اینه که سهم شما در آینده درخشان پادشاهی محتوا چقدر؟

به نظرتان سیاست این پادشاهی در آینده به چه صورت رقم خواهد خورد ؟

حتماً دیدگاهتان را برام در کادر پایین ارسال کنید.

تا درودی دیگر بدرود.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − هشت =