[aparat id=’JWKxQ’]
تا به حال به کسب و کار اینترنتی فکر کردید؟ به این موضوع دقت کردین که اینترنت میتونه یکی از بهترین راهها برای کسب درآمد باشه؟ اصلاً میدونید وبسایتهای زیادی هستند که از طریق همین اینترنت و معرفی، ارائهی خدماتشان، فروش محصولاتشان و تبلیغاتی که در اینترنت میکنند، درآمد قابلتوجه و چشمگیری دارند؟
اگر هنوز به صورت سنتی کار می کنید حالا دیگه وقتشه که شما هم دست به کار بشید و یک وبسایت اینترنتی برای خودتان طراحی کنید تا از غافلهی کسبوکارهای اینترنتی جا نمونید، اما قبلش بهتره که با مزایای راهاندازی کسب و کار اینترنتی آشنا بشید.
مزایای کسب و کار اینترنتی چیست ؟
موضوعاتی که در این مقاله به آنها می پردازیم.
- هزینه کم: راهاندازی یک کسبوکار در فضای آنلاین، قطعاً هزینهی کمتری نسبت به راهاندازی کسبوکارهای سنتی دارد.
- راهاندازی سریع: برخلاف کسبوکار سنتی تنها با چند کلیک ساده میتوانید کسبوکار آنلاین خود را راهاندازی کنید.
- درآمد همیشگی: در فضای آنلاین بدون در نظر داشتن زمان میتوانید شبانهروز فروش داشته باشید.
- فروش اتوماتیک: دیگر نیازی به فروشنده ندارید بلکه وبسایت شما بهصورت خودکار محصولات شمارا ارائه خواهد کرد.
- جذب مشتریان بیشتر: برخلاف کسب و کار فیزیکی که محدودیت ارائه خدمات دارد اما شما میتوانید با کسبوکار آنلاین به سراسر جهان خدمات دهید.
- کشف بازارهای جدید: در این نوع کسبوکار شما میتوانید خدمات خود را گسترش دهید و به درآمد بالاتری برسید.
- تبلیغات کمهزینه: موتورهای جستجو بهصورت شبانهروز، حتی زمانی که شما خواب هستید وبسایت شمارا تبلیغ میکند.

کسب و کار اینترنتی
روشهای راهاندازی سایت در اینترنت
- راهاندازی وبسایت: وبسایتها سیستمهای پیشرفتهای هستند که علاوه بر اطلاعرسانی، قابلیتهای زیادی ازجمله ارائهی خدمات، معرفی محصولات، ثبت عضویت کاربران مختلف، اتصال مستقیم یا غیرمستقیم به درگاههای بانکی و در آخر فروش محصولات بهصورت آنلاین را برای ما فراهم میکنند.
- راهاندازی وبلاگ: سیستمهای سادهای هستند که امکانات محدودی دارند و بیشتر جهت اطلاعرسانی، تولید مقاله یا اخبار رادارند.
انواع موضوعات کسب و کار آنلاین بر اساس نوع کاربرد
در حال حاضر سایتهای زیادی با موضوعات مختلفی داخل اینترنت میتوانید مشاهده کنید، اما بهتر است قبل از اینکه آموزش ساخت سایت را شروع کنیم، با دستهبندی انواع سایتهای اینترنتی با موضوعات مختلف آشنا شوید:
- سایتهای خدمات محور: سایتهایی که هدف از ساخت آنها ارائهی محصولات فیزیکی و یا خدمات آنلاین به کاربران خود میباشد، سایتهایی که مبنای ساخت آنها ارائهی خدمات میباشد معمولاً با اهداف تجاری راهاندازی میشوند. بهعنوانمثال سایتهای فروشگاهی، ادارههای دولتی، بانکها، تجارت الکترونیک، سایتهای آموزشی و دانشگاهی از دستهی سایتهای خدمات محور بهحساب میآیند.
- سایتهای کاربر محور: سایتهایی که معمولاً اعضا و کاربران آن، نقش چشمگیری در رشد و پیشرفت آنها دارند.وبسایتهای کاربر محور، همواره با فعالیت کاربران خود در سایت مسیر پیشرفت را طی میکنند ازجمله سایتهای کاربر محور میتوان به سایتهای شبکههای اجتماعی مانند توییتر، فیسبوک، آپارات و انجمنهای اینترنتی اشاره کرد.
- سایتهای محتوا محور: این دسته از سایتها عموماً بیشترین توان خود را در تولید محتوا گذاشته و هدف کاربرانی که به این سایتها مراجعه میکنند، مطالعه و آشنایی با محتواهای مختلف میباشد. ازجمله سایتهای محتوا محور میتوان به سایتهای علمی، خبری، اطلاعرسانی، کتابخانههای آنلاین، نشریه، وبلاگها و یا حتی سایتهایی با موضوعات سرگرمی و تفریحی، اشاره نمود.
- سایتهای ترکیبی: این دسته از سایتها ترکیبی از خدمات و محتوا را به کاربران خود ارائه میدهند. بهعنوانمثال میتوانیم از دیجی کالا که این روزها اکثر ما آن را میشناسیم و حداقل یکبار از این سایت خرید داشتهایم نام ببریم که دارای دو بخش میباشد یکی فروشگاه و دیگری کالا مگ میباشد که از طریق آن، محتواهای خود را در اختیار کاربران قرار میدهد.
وبسایت اورامان وب قلب برندینگ شما را با ارائه ایدههای خلاقانه، بررسی بازار و ارائه بوم ناب کسب کار شما را بیشتر از هر زمان دیگر به محبوبیت میرساند .
تیم حرفهای ما با ارائهی خدماتی نظیر راهاندازی وبسایت شخصی و بیزینسی شما، تولید محتوای سئو شده و ارائه خدمات گرافیک برای پیشبرد سریع کسب و کار اینترنتی شما همیشه همراهتان خواهد ماند.

کسب و کار اینترنتی