آموزش وردپرس

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین در سه سوت + تصویری قدم به قدم

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین در سه سوت + تصویری قدم به قدم-min
5/5 - (1 امتیاز)

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین در یک چشم بهم زدن

هدف از این مقاله آموزش نصب وردپرس روی directadmin به صورت قدم به قدم و تصویری برای شما عزیزان می باشد تا پس از مطالعه این آموزش بتوانید به راحتی وردپرس را روی دایرکت ادمین به راحتی نصب نمایید.در مقاله قبلی اشاره کردیم که وردپرس یک cms (سیستم مدیریت محتوا) سایت ساز است که به واسطه آن قادر به ساخت سایتهای مختلفی از جمله خبری، شخصی، شرکتی، فروشگاهی و… خواهید بود.

وردپرس چیست؟

موضوعاتی که در این مقاله به آنها می پردازیم.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوایی است که از اهمیت و محبوبیت بالایی در بین کاربران برخوردار است که به واسطه آن می توان سایت های زیادی در زمینه های مختلفی درست کرد و به راحتی شخصی سازی نمود یک سیستم با قابلیت انعطاف پذیری بالایی است. یکی از دلایلی که باعث محبوبیت وردپرس شده است راحتی نصب و کوتاهی زمان مورد نیاز برای نصب حتی کمتر از 5 دقیقه می باشد که آن را به نصب 5 دقیقه ای معروف کرده و دلیل دیگر شهرت آن به این دلیل است که حتی افراد مبتدی به راحتی می توانند از آن استفاده کنند و نیازی به یادگیری کدنویسی نمی باشد. امروزه 68 درصد از سایتها در سراسر جهان با وردپرس راه اندازی شده اند و روز به روز در حال افزایش است برای آشنایی بیشتر با وردپرس پیشنهاد می کنیم مقاله وردپرس چیست؟ هر آنچه که باید در مورد آن بدانید را مطالعه کنید و برای خرید هاست مناسب هم میتوانید سری به مقاله ی هاست چیست و انواع آن بزنید تا به راحتی هاست مورد نظر خود را خریداری کنید.

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

ما برای راه اندازی وردپرس نیاز به پردازشگر داده داریم که شامل phpmyadmin و mysql می باشد و برای ذخیره این داده ها و پردازششان نیاز به فضایی مانند سرور یا هاست داریم.در این مقاله برای برای نصب وردپرس از هاست دایرکت ادمین روی دامنه خودمان استفاده می کنیم. بعد از اینکه هاست و دامنه ی مورد نیاز خود را تهیه کردید dns های دامنه را روی هاست خود ست کرده به عبارتی دامنه را به هاست متصل نمایید این کار امکان دارد نهایت تا 72 ساعت زمان بر باشد که این زمان در دامنه های بین المللی کمتر است.

مراحل نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

برای آموزش نصب وردپرس روی directadmin مراحلی وجود دارد که اگر همه مراحل را دقیق انجام دهید یک قدم دیگر به داشتن یک سایت دلخواه خود نزدیک شده اید. همانطور که قبلا هم گفتیم برای نصب وردپرس اصلا مهم نیست از چه کنترل پنل یا محیطی استفاده کنیم در هر صورت باید با مراجعه به مخزن وردپرس آخرین نسخه آن را از سایت دانلود کرده که به صورت فایل زیپ شده در اختیار شما قرار می گیرد باید فایل زیپ را به همان حالت فشرده در محیطی که می خواهید وردپرس نصب شود آپلود نمایید. بعد از آن فایل را از حالت فشرده خارج نمایید و یک دیتابیس جدید ساخته و برای راه اندازی وردپرس از اطلاعات دیتابیس استفاده نمایید و در نهایت وقتی آدرس سایت را در مرورگر وارد می کنید می توانید اطلاعات کاربری وردپرس را وارد و در نهایت روی لوکال هاست یا هاست وردپرس خود را نصب کنید. پس برای نصب قدم به قدم وردپرس روی هاست دایرکت ادمین تا پایان آموزش با ما همراه باشید.

در ابتدا حتما وارد هاست خود شده و از مسیر public html وارد file manager هاست دایرکت ادمین خود شده در انتهای فایل ها سه فایل وجود دارد که یکی index.html و دیگری هم لوگوی دایرکت ادمین به شکل png و jpg می باشد که هر سه را حذف کنید. بعد از آن شروع به نصب وردپرس نمایید.

♦ مرحله اول: در این مرحله بعد از اینکه اطمینان پیدا کردید دامنه شما به هاست متصل است با استفاده از نام کاربری و رمزی که موقع خرید در اختیار شما قرار داده شده وارد ناحیه کاربری شوید و سپس روی گزینه سرویس کلیک کرده و در فضای خالی کنار اطراف نام سرویس مورد نظر کلیک نمایید.

♦ مرحله دوم: در این مرحله صفحه ای مربوط به مدیریت محصول برای شما باز می شود که در آن اطلاعاتی نظیر نام دامنه، نام سرور، مدیریت nameserver ها و وضعیت ssl یا همان گواهینامه بین المللی بیان شده است و در انتها دکمه ای به نام ورود به دایرکت ادمین وجود دارد که با فشردن آن می توانید وارد کنترل پنل دایرکت ادمین هاست خود شوید.

 

ورود به دایرکت ادمین

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

♦ مرحله سوم: در این مرحله روی مدیریت فایل کلیک کنید تا بتوانید وارد مرحله بعد شوید.

مدیریت فایل

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

♦ مرحله چهارم: در این مرحله روی پوشه public-html کلیک کنید که هر فایلی را به شرط در دسترس بودن پرمیژن های آن برای عموم، در این محیط قرار دهید و با قرار دادن در آدرس سایت قابل دسترسی خواهد بود.

 

پوشه public-html

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

♦ مرحله پنجم: بعد از ورود به public-html یا همان root اصلی طبق تصویر بالای صفحه گزینه ای به نام upload files وجود دارد اگر روی آن کلیک کنید وارد مرحله ی آپلود فایل روی root اصلی هاست خواهید شد که از این طریق می توانید وردپرس را داخل هاست خود آپلود نمایید. راه میانبری هم برای آپلود فایل در root اصلی وجود دارد که در همان فضای root کلیک راست کرده و روی گزینه upload file here کلیک کرده و فایل مورد نظر خود را برای انتخاب کنیم.پس از اتمام آپلود فایل در root قرار می گیرد.

آپلود فایل

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

♦ مرحله ششم: برای استخراج فایل روی Extract Archive کلیک نمایید. یا حتی می توانید روی فایل کلیک راست کرده و گزینه Extract را انتخاب نمایید.

ectract file

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

♦ مرحله هفتم: بعد از آنکه فایل را Ectract کردید همه فایلها و پوشه های وردپرسی استخراج می شوند که باید آنها را از داخل پوشه وردپرس خارج و به مسیر public-html انتقال دهید.یادتان باشد که حتما پس از انتقال فایل ها به public-html پوشه ی زیپ با نام وردپرس را پاک کنید این کار جنبه امنیتی دارد.

♦ مرحله هشتم: حال نوبت به ساخت یک دیتا بیس جدید می باشد برای این منظور وارد دایرکت ادمین شده و وارد مدیریت mysql شوید.

mysql

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

♦ مرحله ی نهم: بر روی ساختن یک دیتابیس جدید کلیک کنید.

ساخت دیتا بیس

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

♦ مرحله دهم: در قسمت نام دیتابیس، نام دیتابیس خود را انتخاب کنید.

اطلاعات ساخت دیتابیس

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

♦ مرحله یازدهم: در قسمت نام کاربری دیتابیس، نام کاربری خود را وارد نمایید.

♦ مرحله دوازدهم: در قسمت رمز عبور و تایید رمز عبور ، رمز دلخواه خود را وارد نمایید در این قسمت می توانید روی گزینه تصادفی کلیک کنید تا یک رمز عبور تصادفی و امن برای شما به صورت خودکار ساخته شود.

♦ مرحله سیزدهم: روی دکمه ایجاد کلیک کنید.

♦ مرحله چهاردهم: بعد از ساخت دیتابیس می رویم برای نصب وردپرس…

1. نام دامنه سایت را در مرورگر تایپ و سایت را باز کنید.

2. در این مرحله کادری نمایش داده می شود روی بزن بریم یا به عبارتی اجرای نصب کلیک نمایید.

 

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

 

2. حال باید وردپرس را به پایگاه داده متصل نماییم برای این کار باید اطلاعات دیتابیس را که ساختیم وارد نماییم.

 

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

 

نام پایگاه داده، نام کاربری، رمز را بر اساس اطلاعات دیتابیسی که ساخته اید وارد نمایید با بقیه فیلدها کاری نداشته باشید و در انتها روی دکمه بفرست کلیک کنید.

3. در این مرحله در قسمت عنوان سایت، عنوان سایت خود را وارد نمایید.

4. در قسمت نام کاربری، نام کاربری جهت ورود به مدیریت وردپرس را وارد کنید.

5. در قسمت رمز باید یک رمز مناسب و طولانی شامل حروف بزرگ و کوچک ، اعداد و کاراکترهایی مثل @ $# و … وارد نمایید.

6. آدرس ایمیل مدیریت سایت را وارد کنید این ایمیل باید معتبر باشد چون از این به بعد تمامی اطلاعیه ها به این ایمیل فرستاده خواهد شد.

7. در انتها نمایش به موتورهای جستجو را مشاهده می کنید که به شما پیشنهاد می دهیم این تیک را فعال نمایید تا سایت شما توسط موتورهای جستجو خوانده و ایندکس نشوند تنها زمانی این تیک را بردارید که سایت شما تقریبا به اتمام رسیده تا امتیاز منفی دریافت نکنید.

 

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

 

8.  بر روی راه اندازی وردپرس کلیک کرده و در اینجا کار به پایان رسید.

 

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

 

9. تبریک میگم شما توانستید به همین راحتی وردپرس را برای خودتان نصب نمایید. حالا در انتهای اسم سایت خودتان عبارت wp-admin را وارد نمایید تا وارد پنل کاربری خود بشوید، مانند نمونه زیر :

https://name site shoma.com/wp-admin

 

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

آموزش نصب وردپرس دایرکت ادمین

 

 

 

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 5 =