یکی از مشکلات متعدد و متداول در وردپرس برای مدیران و کاربران میتواند مشکل وارد نشدن به پنل مدیریت وردپرس باشد. ممکن است این اتفاق برایتان پیشآمده باشد که وقتی یوزر و پسورد را در پنل wp-admin وارد میکنید اجازه دسترسی به پیشخوان وردپرس به شما نمیدهد. در اینجور مواقع شاید دچار استرس و نگرانی بشوید که علت این کار از کجا نشأت میگیرد؟!!
نگران نباشید سمیرا عزیزی در اورامان وب اینجاست که به شما دلایل بهوجودآمدن این مشکلات را به شما بگوید و راهکارهای مفید و تضمینی به شما ارائه بدهد. پس با من تا ادامه این مقاله همراه باشید.
آموزش مرحله به مرحله رفع مشکل ورود به پیشخوان وردپرس یا wp-admin
موضوعاتی که در این مقاله به آنها می پردازیم.
- بازیابی رمز عبور از پیشخوان وردپرس
- بازیابی رمز عبور از طریق هاست
- مسدود شدن کوکیها در سایت وردپرس
- روبهرو شدن با صفحه سفید
- روبرو شدن و رفع خطای php
- روبرو شدن با صفحه 404 و یا ریدایرکت
- روبرو شدن با تازهسازی صفحه لاگین وردپرس
1- بازیابی رمز عبور از پیشخوان وردپرس
اولین و آسانترین راه برای رفع مشکل وارد نشدن به پنل مدیریت وردپرس ریست کردن پسورد قبلی خودتان است. حتماً گزینه رمز عبورتان را گم کردهاید؟ و یا رمز عبورتان را فراموش کردهاید روبرو شدهاید. کافی است روی لینک آن بزنید و با واردکردن مشخصات خود، در سریعترین زمان ایمیلی برای شما ارسال میشود که یا حاوی پسورد جدیدی است و یا لینکی برای شما ارسال میکند که با واردشدن به آن رمز جدید خودتان را وارد میکنید.
بازیابی رمز عبور توسط گزینه رمز عبور را فراموش کرده اید؟
2- بازیابی رمز عبور از طریق هاست
اگر از روش بالا نتوانستید رمز خودتان را تغییر بدهید. باید به کنترل پنل هاست خود مراجعه کنید و از طریق گزینهای به نام PhpMyAdmin رمز کاربری خودتان را تغییر بدهید و یا فایل Functons.
3- مسدود شدن کوکیها در سایت وردپرس
زمانی که شما از یک سایتی دیدن میکنید. فایلهای کوچکی به نام کوکی در کامپیوتر، لپ تاب و موبایل شما ذخیره میشود. شما میتوانید جلوی ذخیره شدن کوکیها را بگیرید اما زمانی که به مشکل وارد نشدن به پنل مدیریت وردپرس برخورد کنید. این کوکیها میتوانند به شما کمک کنند که بهراحتی مشکل ورود شما به پیشخوان وردپرس حل بشود. در چنین شرایطی میتوانید از طریق کوکیها و حافظه کش سیستم خود این مشکل ورود را برای خودتان حلش کنید.
زمانی که کوکی های مروگر غیر فعال باشند با خطای عکس بالا روبرو می شوید.
4- روبهروشدن با صفحه سفید و رفع خطای php
یکی از کابوسهای مدیران سایت و کاربران روبهروشدن با صفحه سفید سایت است. علت نمایش صفحه سفید اختلال قالب و یا یکی از افزونههای سایت شما است. در اینجور مواقع باید سریعاً قالب و افزونهای که باعث اختلال شده است را شناسایی و او را غیرفعال کنید. همچنین برای رفع خطای php هاست باید نسخه php خود را تغییر بدهید و دوباره به محیط پنل وردپرس خود بازگشته و دوباره سعی در ورود به پیشخوان وردپرس کنید.
تصویر بالا نمایانگر صفحه سفید و مرگ وردپرس
5- برطرفکردن مشکل تازهسازی صفحه لاگین وردپرس، خطای 404 و ریدایرکت پنل مدیریت
بهصورت پیشفرض آدرس ورود به پنل مدیریت وردپرس yourdomain.com/wp-admin است. اگر شما برای امنیت سایت خود wp- admin پیشفرض را تغییر بدهید پس طبیعتاً نباید توقع داشته باشید که با همین آدرس وارد پیشخوان بشوید و کاملاً منطقی که شما یا با صفحه 404 روبرو شوید و یا ریدایرکت صورت بگیرید.
نمونه ای از صفحه خطای 404 در وردپرس
اگر میخواهید به همان آدرس پیشفرض خود برگردید و یا از رفرش شدن صفحه ورود به پیشخوان جلوگیری کنید یکی از روشها بازخوانی فایل htaccess است. باید فایل htaccess قبلی را پاک کنید و یک فایل جدید به نام htaccess ایجاد کنید. سپس قطعه کدی که برایتان قرار میدهم را درون فایل htaccess قرار بدهید.
البته به این نکته مهم توجه کنید که اگر در فایل htaccess اولیه خود قطعه کد اختصاصی وارد کردید حتماً آن را در جایی کپی کنید تا در فایل htaccess جدید بتوانید آن کد را مجدداً وارد کنید.
گاهی نیز ممکن است بهمنظور واردشدن به صفحه لاگین وردپرس وبسایت، آدرس این صفحه را بهصورت yourdomain.com/wp-admin وارد کنید اما با ارور 404 مواجه شده یا به صفحهای دیگر ریدایرکت شوید. شاید هم وارد صفحه شوید اما در هنگام ورود، صفحه تازهسازی میشود. به کمک آموزش کار با فایل htaccess بهسادگی قادر به مدیریت آن خواهید بود. در ادامه تکنیکی سریع و کاربردی برای رفع این مشکل ارائه خواهیم کرد.
روی فایل htaccess جدید کلیک راست کنید و سپس گزینه Edit را انتخاب کنید و کد زیر را جاگذاری و فایل را ذخیره کنید.
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ – [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
سخن آخر اورامان وب
بهطورکلی در این مبحث از سری مقالات اورامان وب سعی کردیم با ارائه 5 راهکار مفید بتوانید مشکل وارد نشدن به پنل مدیریت وردپرس خود را بدون کوچکترین ترس و نگرانی حل کنید.
اگر تجربه و راهحل دیگری دارید خوشحال میشوید که در داخل کامنتها با ما به اشتراک بگذارید.